Jedva da je prošlo dva tjedna od užasnog terorističkog napada na koncertu Ariane Grande u Manchesteru, gdje su poginule 22 osobe. Poznata pjevačica se vratila u taj grad da održi koncert koji će ohrabriti sve kao i prikupiti sredstva za žrtve ove nepotrebne tragedije. Također, ponudila je platiti troškove sprovoda žrtvama, te posjetila ozlijeđene fanove u bolnici.

Potporu na ovom događaju pružile su joj i ostale zvijezde, među ostalim Katy Perry, Miley Cyrus, Coldplay, Justin Bieber, Pharrell i Liam Gallagher,…

Predstavljena od svog menadžera, Scooter Brauna kao „jedna od najhrabrijih osoba koje poznaje,“ Ariana Grande održala je jako emocionalan koncert, u kojem su i publika i sama pjevačica često bili na rubu suza.

„Bio sam prestrašen ujutro, kada mi je kći rekla da želi ići na taj koncert, pa sam na kraju i sam otišao s njom. Nije mi žao, atmosfera je bila predivna,“ kazao je jedan od posjetitelja.

Policajci su plesali s publikom, poznati pjevači su dali mnogobrojnoj publici riječi ohrabrenja, bilo je tu i suza i plesa. Manchester nije dopustio da strah pobjedi. Kao što se često događa u teškim situacijama, ljudi su pokazali moć ljubavi i jedinstva i međusobne potpore.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here