Najnovijom kampanjom, Aleksandra Dojčimović predstavila je kolekciju za proljeće.

Kampanja je odrađena uz pomoć odličnog tima u kojem fotografiju odrađuje fotografski duo Decker&Kutić, a zaštitna lica ove kampanje su dva mlada modela s inozemnom karijerom – Sara Sorić i Anamarija Crnoja.

Scenografija seta bila je zahtjevna za fotografiranje s obzirom da je sadržavala mnogo ogledala, no upravo je taj efekt pridonio 3D iluziji koja daje posebno dobar dojam fotografijama.

aleksandra dojcinovic

“Ovom kampanjom nastavljam istraživati sve moguće pravce svog brenda, iskušavam na taj način i neke vlastite granice i svakim novim korakom nastojim letvicu, kako u kreativnom dijelu, tako i u samom poslovanju brenda, dignuti malo više, pa je onda idući put preskočiti i tako iznova. Iako su iza mene godine rada, još uvijek čvrsto vjerujem da moje najbolje priče tek trebam ispričati”, govori dizajnerica.

Sama kolekcija je ženstvena, no istovremeno jednostavna i odrasla. Osim jednostavnih krojeva i pastelnih boja, kolekcija nudi i nešto življe boje kao i čipku u color-bloking tehnici, kao i cvjetne uzorke koji donose vedrinu i svježinu kojoj toliko težimo u sunčanim proljetnim danima.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here