Iako su stolići za šminkanje nepošteno dugo izbjegavali naše kuće i stanove , sada su se vratili na velika vrata. Uz velik izbor raznih detalja po prihvatljivim cijenama i raznih dimenzija lako možemo urediti svoj kutak za svakodnevno uljepšavanje po svom ukusu i želji. Čak i ako nemamo previše prostora na raspolaganju, uvijek je moguće iskoristiti uži stolić koji možda već i imate a ogledalo postaviti na zid. Iako stari toaletni stolići s već ugrađenim ogledalima i ladicama imaju posebnu čar, danas ipak imamo toliko opcija da je naš kutak i stolić za šminkanje moguće potpuno personalizirati.

Ukoliko zbilja nemate mjesta, stolić za šminkanje možete koristiti i kao komodu pokraj kreveta s budilicom, mobitelom i telefonom kao što je prikazano na slici ispod.

stolić za šminkanje

Najvažnije je odrediti kakvim stilom želite urediti svoj kutak. Modernim, u stilu vremena zlatnog Hollywooda (tu smo na kraju krajeva prvi put vidjeli i zaljubili se u toaletne stoliće, osim ako ga vaša baka ili mama već nisu koristile), u Shabby chic stilu za koji možete napraviti svoje kutijice za nakit i kozmetiku salvetnom tehnikom, kao i iskoristiti stari stolić i ogledalo s tavana ili možemo izabrati prirodnu varijantu, u kojem ćemo koristiti puno drvo i biljke. Koji god stil i način uređenja izabrali, nemojte zaboraviti jednu stvar koja daje zbilja lijep ugođaj – cvijeće.

U nastavku pogledajte prijedloge za uređenje vašeg kutka za uređivanje i stoliće za šminkanje.

Inspiracija

Pronašli smo

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here