Možda se gledajući slike modnih blogerica i editora na internetu nekome čini da troše tisuće i tisuće dolara na garderobu svake sezone, no to uglavnom nije slučaj. Osnova dobrog izgleda i stila nalazi se u samo nekoliko jednostavnih pravila koji zahtijevaju pripremu i planiranje i to je sve.

 

-Oglas-
 1. Prilagodite odjeću u krojačice
  kroj

 

Ako nakon kupnje uzmete dan ili dva i odnesete novokupljeni odjevni predmet u krojačice u kvartu kako bi dodatno prilagodila novu odjeću vašim proporcijama i tijelu, finalni proizvod će ostavljati dojam da je daleko skuplji nego ste ga zapravo platili. Da ne govorimo koliko će vam bolje pristajati i isticati ono što je dobro na vašem tijelu dok će istovremeno sakriti mane.

 

 1. Urednost
  urednost

 

Kako bi odjeća izgledala dobro jako je važno da je uredna i nedavno dobro ispeglana. Možda je ovo i najvažnija stavka kada je u pitanju dojam koji ostavlja ono što nosimo. Bez obzira koliko nešto platili, ako ne vodimo računa o tome da je svježe oprano i ispeglano, može izgledati jeftino i vulgarno. Kao i obrnuto.

 

 1. Zlatni modni dodaci
  zlatno

 

Nešto u strukturi i zlatnoj boji modnih dodataka ostavlja dojam skupe elegancije koju možemo vidjeti u modnim časopisima.

 

 1. Neutralne boje
  crno i bijelo

 

Ništa ne ostavlja dojam otmjenosti i elegancije kao crna i bijela boja. Dodatan plus ovih boja  je da izgledate dotjerano bez puno truda. Pripazite da bijela bude sasvim bijela.

 

 1. Chic bezbrižnost
  remen

 

Za bezbrižan izgled koji istovremeno djeluje i kao da znate što radite, uvucite prevelik pulover u suknju i dodajte chic lijepi tanki remen.

 

 1. Održavajte torbe kako bi bile sjajne i njegovane
  torba3

  Za njegovan izgled torbi ne trebaju vam neki pretjerano skupi preparati. Dovoljno je proći torbu jednom tjedno s tekućinom za stakla ili premazati kokosovim uljem.

 

 1. Njegovan osobni izgled
  njeg.izgl

 

Čista i sređena kosa, njegovana koža, lijepi nokti i lijepo našminkano lice su neizbježni završni detalji.

 

 1. Dobra jakna
  jakna

 

Jakna koja je krojena prema vašem tijelu ( vidi 1. ) je najbolji prijatelj svake kombinacije, bilo da se radi o jeans hlačama ili haljini.

 

 1. Napunite ormar klasicima
  klasika

Umjesto da trošite svake godine na sezonske trendove, radije uložite u klasike koji su vječni, poput kaputa boje devine dlake, mornaričke jakne, crne kožne jakne, istrošenog jeansa, balonera. Kada budete trebali izaći kroz vrata i obučete nešto od navedenog sigurno nećete požaliti.

 

 1. Sparite torbe i cipele (po boji)
  torba2

 

Ako planski kupujete cipele i torbe u istoj boji nećete imati problema kod sparivanja istih, i izgledati čete sređeno bez puno truda.

 

 1. Izbjegavajte print
  leopard

 

Osim leoparda koji dobro izgleda samo ako je ostatak odjevne kombinacije izrazito jednostavan. Jednostavnost je ključ elegancije i dobrog stila.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here