Postoji tanka linija između seksipila i elegancije i rijetke su te žene koje uspješno šetaju po njoj. One koje to uspijevaju, privlače pažnju čim uđu u prostoriju. Zašto? Zato što su seksipilne, ali taj seksipil nije dobiven jeftinim trikovima. One imaju karakter i određenu dozu otmjenosti, pored seksipila.

Ukoliko to već niste, a željeli biste postati takva žena, saznajte u nastavku kako to postići.

-Oglas-

Ne otkrivajte previše

Pojedine žene pretjeruju u pokušaju da budu zavodljive. Nikada, ali baš nikada nemojte nositi kratku suknju i pretjerano istaknuti dekolte u isto vrijeme. Jedno ili drugo je u redu, ali oboje nikako. Također, uzmite u obzir mjesto na koje idete i dress code kakav se očekuje na tom mjestu. Imati svoj stil je u redu, zapravo i poželjno, ali to ne znači željeti po svaku cijenu skrenuti pažnju na sebe odjećom ili pretjeranim make-upom.

Tajanstvenost

elegancija

Sada kada smo zaključili da pretjerano pokazivanje tijela i nije nešto pretjerano seksipilno, vrijeme je da dodamo još toga na listu. Misterioznost je nešto što vas penje na ljestvici seksipila puno više nego što mislite. „Reci sve“ tipovi žena rijetko kome su seksipilne. Slatke možda, možda i zabavne, ali nikako nisu seksipilne.

Misterioznost stvara auru koja u ljudima stvara želju da saznaju više o vama.

Velikom broju žena ovo je teško postići, jer su po prirodi pričljive. Žene u pravilu vole dijeliti sve svoje misli, osjećaje i strahove s drugim ljudima.

Ako zadržite neke svoje osobne stvari za sebe, vidjeti čete da tajanstvenost radi za vas. Postati čete izazov koji će mnogi željeti otkriti.

Ovo se odnosi i na tuđe osobne stvari. Malo trača nikome ne škodi, no stalno ogovaranje i iznošenje tuđih privatnih stvari ne čini ni jednu ženu ni lijepom ni poželjnom. Iako će drugima možda u tom trenutku vaša priča biti zanimljiva, jer budimo iskreni, tko ne voli čuti dobar trač – poslije će se pitati treba li vam vjerovati kada su njihove osobne stvari u pitanju. S pravom.

Pazite na držanje

Dobro držanje znači više od odjeće koju nosite. Ono više od svega govori što mislite o sebi i kako očekujete da vas drugi tretiraju. Ako su vas kao dijete stalno podsjećali da sjedite uspravno, napravili su vam veliku uslugu. Ako nisu, nije kasno da sami proradite na tome, jer upravo to pravi razliku između dobrog i odličnog izgleda. Žene koje hodaju uspravno i gledaju ravno ispred sebe, su žene koje muškarci vole voljeti a žene mrziti.

Pazite na manire

Ako razmišljate o ženama koje su uspjele šetati po toj tankoj liniji između seksipila i elegancije, vidjeti ćete da im je jedna stvar zajednička, imale su savršene manire. To su one koje ćete čuti da kažu hvala, molim i oprostite. To su one žene koje ne gaze preko drugih da bi došle do svog cilja. To nisu osobe koje su toliko nenormalno nestrpljive da se neće obazirati na nikog oko sebe, pa čak i ako kasne. Tajna dobrih manira se ne nalazi u nekoj knjizi, ona je poprilično jednostavna – pazite na ljude oko sebe.

To ne znači da ne trebate reagirati na nepravdu kada vam je nanesena ili da bi trebale biti nekome otirač. Možete biti odlučni i čvrsti bez agresivnosti.  Naravno, postoji vrijeme i mjesto kada je sasvim u redu bit kuja, ali mirnim tonom i staloženim čvrstim stavom postići čete puno više od izljeva bijesa. Nikada ne zaboravite da i drugi ljudi imaju osjećaje, također. Budite ljubazne, ne zato što svi to zaslužuju, nego zato što vi to jeste.

Nemojte reagirati impulzivno

Neke žene nikada neće moći biti seksipilne i elegantne, jer previše vole dramu koju donosi njihova impulzivnost. Kada se nešto dogodi, one reagiraju bez puno razmišljanja. To obično završi tako da izgledaju glupo, a u tome nema ni otmjenosti ni elegancije.

Samim time što se nešto događa, ne znači da trebate reagirati na to. Dajte vremena situaciji i dobro sagledajte okolnosti, kako poslije ne biste požalile. To ne znači da nikada nećete poželjeti nekome skinuti glavu s ramena ili plakati satima, to samo znači da čete odabrati reagirati kasnije, u okolnostima u kojima možete to učiniti pod svojim uvjetima i na svoj način.

Kada vas netko uznemiri, ostanite mirno sjediti i spasite same sebe od neugodnosti. Elegancija je karakterna osobina i ona je nešto što vrijedi više od bilo koje haljine ili kozmetike.

Ključ je u pronalasku svoje zavodljivosti tako da ona radi za vas a ne protiv vas. Uz ove savjete, moći čete ostvariti upravo to.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here