moschino suradnja s h&m

Danas ujutro H&M je najavio svoju slijedeću suradnju s dizajnerskim brendom, talijanskim Moschinom. Vijest o ovoj suradnji prvi put je otkrivena u subotu kasno navečer na 11. godišnjoj zabavi Jeremya Scotta održanoj na festivalu Coachella. Suradnje H&M – a s velikim dizajnerskim imenima uvijek se s nestrpljenjem očekuju i jako su važan događaj na modnom kalendaru, a ova je došla putem Instagram live poziva modela Gigi Hadid kojeg je uputila dizajneru. Oboje su bili odjeveni u odjeću ove kolekcije, dajući tako uvid u zaigranost i humorističnost iste – sinonime koje vežemo za Scottov dizajn.

„Jako sam uzbuđen zbog  Moschino [tv] H&M,“ izjavio je Scott danas za vrijeme najave. „Moj životni rad je spajanje s ljudima putem mode, a  ovom suradnjom moći ću doći do više svojih fanova nego što sam imao prilike ikada prije.“

-Oglas-

Nakon što je dizajnerova dugotrajna suradnja s adidasom završila 2017., ovo partnerstvo će dati priliku mnogim kupcima da kupe dio njegove kolekcije po nižim cijenama. Cijene će se kretati od 200 kn do 2 500 kn.

Kreativna savjetnica za H&M Ann-Sofie Johansson, izjavila je da je ovo partnerstvo „savršena suradnja kada je u pitanju moda trenutno“ kao i mix koji ona donosi „popa, street kulture, natpisa i loga na odjeći te glamura.“

Moschino @itsjeremyscott @emrata #coachella @hm #moschino #hmoschino

A post shared by Moschino (@moschino) on

„ Jeremy Scott je divan – zna kako se zabavljati s modom i spojiti se s fanovima diljem svijeta,“ dodala je.

Moschino će tako pratiti stope jako uspješne 2017 Erdem suradnje s ovim high street brendom,  kolekcijom koja uključuje žensku i mušku odjeću kao i modne dodatke. Također će se ovom suradnjom priključiti impresivnoj povijesti modnih kuća koje su surađivale s high street brendovima, još otkada je Karl Lagerfeld ostvario prvu takvu 2004. godine, koje uključuju Balmain, Marni, Kenzo i  Versace naknadno.

Ove godišnje kampanje s zvijezdama modnog svijeta, krojene i šivane su na isti način na koji su krojene i šivane kolekcije tih modnih kuća. Kako će izgledati ova, ne sumnjivo zaigrana kolekcija , još nam ostaje za vidjeti.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here