Schiaparelli

sch7

Kolekcije Marca Zaninia oduvijek su bila inspirirana doslovnim stilom Else Schiaparelli, pa ni ova nije bila iznimka. Odijela, naglašena ramena i nadrealistički print. Uz to pokazali su lijepo skrojena odijela dugih linija.

-Oglas-

Valentino

val1

Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli inspirirani su ljubavlju u najnevinijoj formi u ovoj kolekciji za proljeće/ljeto 2015. Kolekcija je varirala između moderne i povijesne i to je ono što je postao zaštitni znak ove kuće.  Delikatna linija između mašte i realnosti ponovno je uspješno prikazana zahvaljujući ovom dizajnerkom dvojcu.

 Versace

ver4

Najistaknutiji detalj revije su obli izrezi na haljinama kroz koje se nadzirala ili koža ili čipka. Kao i uvijek kod njih odjeća je iznimno uska, uz tijelo kako bi što bolje istaknula figuru ženskog tijela.

Kristali su se mogli naći posvuda, od ramena, pa do visokih čizmi. Generacije modela nosile su reviju, od  Eve Herzigove i Amber Vallette do Jourdan Dunn i Karlie Kloss.

Viktor & Rolf

vr1

Viktor&Rolf uzeli su suština ljetnog izgleda; cvjetna haljina, slamnati šešir i japanke i napravili je ekstremnom i nadrealnom. Baby-doll haljine „eksplodirale“ su u svim svojim slojevima pokazujući sav svoj volumen.

Zuhair Murad

zm1

Libanonski dizajner radio je na vodenoj tematici, miješajući paletu boja od pastelno ružičaste i žute do srebrene i brončane. Srebrena sekvenca sjajila se kao odraz svijetla na vodi na nježno plavoj svilenoj haljini. Gledajući reviju svilenih haljina u prelijepim bojama njegova vizija ovog dizajnera bila je kristalno čista.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here