Kako to inače ide kolekcije nam ne donose samo trendove u odijevanju već i one za kosu. Pogledajte kakve nam frizure predlažu neki od najslavnijih svjetskih frizera za ovu jesen i zimu.

Dvije nijanse

Iako su se sezonu prije frizeri i stilisti zaigrali s gelom i napravili frizure kakve ne bi nosili baš izvan kuće, ovaj put su gel koristili isključivo kako bi stvorili efekt trake za kosu.

Visoko dignuta kosa

Na Prada, Marc Jacobs i Balenciaga imali smo priliku vidjeti nov, a opet u stilu ’60 tih izgled visoko podignutih punđa i konjskog repa.

Niska punđa

Neuredna punđa, nisko vezana, poručuje da se niste imali baš vremena baviti kosom danas, ali baš vas brige jer ste i takvi sasvim chic.

Kožni ukrasi

Najbolji ukrasi za kosu koji su se mogli vidjeti na pistama zasigurno su bili oni kožni. Takvim modnim detaljem u kosi odlučili su popuniti svoje kolekcije Proenza Schouler, Fendi i Honor.

Opuštene kovrče

Ako nije pokvareno ne popravljaj, tim motom su bili vođeni frizeri i stilisti kada su se odlučili za ovu jednostavnu frizuru koja je u trendu već jako dugo, pa smo je iz proljeća prenijeli u jesen. Ova frizura izgleda kao da se kosu svezali u jednostavnu pletenicu, pustili da se osuši na zraku i raspleli je kako biste dobili jednostavno savršenstvo.

Kreativna francuska punđa

Klasična francuska punđa dobila je svoj zaokret na tjednima mode. Frizura koja je popularna među članicama visokog društva sada je prilagođena mlađoj i urbanijoj populaciji.

Razdjeljak sa strane

Da, s povratkom stila ’70 u mnogim kolekcijama vratila se i ova frizura.  Dubok razdjeljak na stranu opet je u modi.

Niski rep

Na mnogim revijama mogao se vidjeti jako nisko svezan rep. Dok je na nekim bio razbarušen, na nekima uredan i ravan, ova frizura veseli mnoge kojima je visok rep u stilu navijačica dosadio i zaželjele su se malo sofisticiranog izgleda.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here