FOTO: Mariano Vivanco za Harper’s Bazaar

Zaronite u drugi svijet i prepustite se priči.

Poznata zvijezda još poznatijeg serijala, Igra prijestolja, krasi naslovnicu kao i editorijal Harpers Bazaar izdanja za Prosinac i Siječanj

Činjenica da se „Majka zmajeva“ pojavljuje u ovom izdanju odijevana u cvjetne haljine i to u vrijeme koje spada među one najhladnije u godini, čini ovo izdanje još zanimljivim nego što bi možda bio da je, primjerice, napravljen za jedno od proljetnih izdanja. Ne samo da nam donosi dašak romantike, vrtova i cvijeća u ove manje sunčane dane donosi nam i priču kolonijalne ere.

emilia clarke za h bazaar prosinac

Lijevo: Bottega Veneta haljina Cartier naušnice Christian Louboutin sandale Desno: Céline kaput Eric Javits kapa Christian Louboutin sandale.

Emilia Clarke dobro je razumjela taj aspekt ovog snimanja. Kolonijalizam i sve strane istog dobro su poznate ovoj glumici iz jednog jednostavnog razloga: naime, glumičina baka bila je kolonijalna Indijka a njezina majka je imala aferu s Indijcem. To je bila velika priča za to vrijeme i samim time još veća obiteljska tajna.  Kako sama kaže, baka bi često stavljala svjetliji puder kako bi posvijetlila svoju tamnu kožu i uklopila se u britansko društvo.

H. Bazaar i Emilia Clarke editorijal

Lijevo: Giambattista Valli Haute Couture haljina; Tabitha Simmons cipele Desno: Ralph Lauren Collection majica, hlače, DPC Outdoors kapa; Cartier narukvica.

Iako je snimila ovaj romantičan editorijal u Kew Gardensu u Engleskoj kao i nedavno reklamu za Dolce&Gabanna parfem simboličnog naziva The One, u Italiji, tvrdi da nije romantična i da ne vjeruje u jednu pravu osobu do kraja života, već u pravu osobu za svaki dio života.

Osim predivne glumice, predivnog okoliša i definitivno editora s natprosječnim osjećajem za lijepo, haljine poput one dizajnirane od strane Giambattista Valli i Dolce & Gabbane dobivaju još veću vrijednost jer su stavljene u kontekst priče a ne samo pokazane na pisti. To je možda i glavni razlog zbog kojeg je još uvijek tiskano izdanje poznatih časopisa relevantno bez obzira na ostale i dostupnije medije.

emilia clarke za bazaar s ružama

Dolce & Gabbana haljina – Eric Javits ukras na kosi

Editorijali su čista umjetnost u koricama, na kojima radi cijeli tim umjetnika i svaki sa svojim talentom doprinosi priči kroz koju nas vode i koju na kraju možemo protumačiti kako nam srce želi. Dobro umjetničko djelo je i ono što ova glumica jako cijeni i kako sama tvrdi, počela je skupljati ista, no još nema dovoljno velik bankovni račun za kupnju radova velikih imena.

bazaar i emilia clarke naslovna

Iako nas je ovaj editorijal još jednom odveo u svijet prošlosti, umjetnosti, mašte i lijepe odječe, sigurni smo da ovo nije kraj, već početak kada su u pitanju sve priče koje će nam ova glumica ispričati.

Naime, Emily Clarke nedavno je proživjela tešku privatnu dramu, očevu dugu borbe s karcinomom i iako joj je otac ipak podlegao toj teškoj bolesti u srpnju 2016. godine, ova glumica je ipak poslovno nezaustavljiva.

Nakon Igre prijestolja, snimila je nekoliko  filmova, od kojih zadnji tek dolazi u kina, a radi se o filmu poznate franšize, Ratovi zvijezda, te je na Broadwayu  glumila zvijezdu knjige Doručak kod Tiffanya , osebujnu Holly Golightly.

Međutim, ono što je naviše radovalo kada su u pitanju projekti na kojima je radila bilo je snimanje gore spomenute reklame za parfem “The One”,modnog brenda Dolce & Gabbana.

Sama glumica kaže da joj je snimanje istog bio poseban užitak, jer voli Talijane i njihovu naviku da uvijek jasno kažu i pokažu svoje osjećaje, pa ne mora nagađati. „Ima nešto zarazno u njihovoj osobnosti,“ izjavila je za Bazzar u intervjuu za slijedeće izdanje istog.

Eilly Clark do sada je briljirala u raznim ulogama. Put koji je skoro pa tek započela ova 30- godišnja glumica, zbog čijeg školovanja su njeni roditelji umalo bankrotirali, sigurni smo tek je početak jedne duge karijere. Pitamo se što je slijedeće?  Što god da to bude, vjerujemo da će biti kao i do sada kada je u pitanju ova nezaustavljiva zvijezda – uspješno.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here