Elle Fanning je novo lice L’Oréala Paris

L’Oréal Paris upravo je objavio na Instagram profilu da je mlada glumica Elle Fanning njihova nova muza. Samo nekoliko dana prije filmskog festivala u Cannesu, ova 19-ogodišnjakinja se pridružila elitnom krugu poznatih lica L’Oréala poput Doutzen Kroes, Lare Stone i Julianne Moore.

Nakon što je prošli tjedan objavljeno da je Val Garland novi internacionalni make – up direktor za L’Oréal Paris, ovog tjedna i Elle Fanning pridružila se ovom Pariškom brendu.

Mlada Američka glumica glumila je u filmu Sofie Coppole iz 2011. godine ; Somewhere, film koji je dobitnik nagrade Zlatni Lav na 67. Venecijskom filmskom festivalu.

Suradnja ovog brenda i glumice objavljena je na Instagramu, prvom slikom iz kampanje. Devetnaestogodišnjakinja će se pojaviti na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu kao glumica u još jednom filmu Sophie Coppole; Proies u kojem glumi uz  Nicole Kidman, Kirsten Dunst i Colin Farrella.

Na crvenom tepihu pridružiti će se Marii Borges, koja još nije službeno najavljena, kao i supermodelu Doutzen Kroes i glumici Lari Stone na filmskom festivalu u Cannesu.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here