Na ovogodišnjem Couture Elie Saab show-u, fokus je bio isključivo na večernjoj odjeći, što je dano do znanja već na početku showa kada su se počeli paliti kristalni lusteri prije nego li je izašao prvi model na modnu pistu i koji su služili cijelu reviju kao pozadina. Dizajner se fokusirao isključivo na haljine za crveni tepih i koktel haljine.

Nježni pastelni tonovi, s primjesom koraljnih boja i neizostavnim perlama za dekoraciju odavali su romantičan i bajkovit dojam, koji svaku ženu pretvara u princezu i upravo to je bila misao vodilja ovogodišnjeg Couture showa Elie Saaba.

Nakon nježnijih tonova na red su došle neutralne boje – crna, bijela i siva, a na posljetku i boja šampanjca.

Bijele sjajne perle na bijelim haljinama, nakon reda crne elegancije, su možda bile najbolji dio ove kolekcije. Jedina mana je dojam da su neke od tih haljine preteške za nošenje, te su i poneke manekenke ostavljale dojam da se jako teško kreču u tim kreacijama, a ni finalna vjenčanica nije bila izuzetak. Iako je naravno  – prekrasna, kao i cijela kolekcija, a umjetnički dojam na vrhuncu kako i priliči jednom Coutureu.

 

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here