Dizajnerica Slađana Krstić porijeklom iz Splita odabrana je među osam mladih talenata u showu L’Accademia della Moda, a prošlog je tjedna svoje kreacije predstavila uz bok cijenjenom talijanskom dizajneru i mentoru showa – Gianniju Molaru.

Ime Splićanke Slađane Krstić ove godine nalazi se među osam odabranih za show L’Accademia della Moda, namijenjen mladim modnim dizajnerima koji se emitira na nacionalnoj talijanskoj  televiziji Rai 2. Show u sklopu lifestyle emisije „Detto Fatto“ vodi i mentorira cijenjeni talijanski dizajner vjenčane i visoke mode Gianni Molaro, a Slađanu je, prema riječima dizajnerice, među osam najboljih odabrao zbog njezine smjelosti u kombiniranju materijala i boja. Iako se ne prikazuje u večernjem terminu, show ima visoku gledanost, pa stoga ne čudi što je na natječaj pristiglo nekoliko tisuća prijava.

-Oglas-

Detto Fatto1

„Nisam prošla u daljnje natjecanje ali sam dobila priliku prezentirati svoj rad u još dvije emisije, a posljednja mi je donijela sudjelovanje na reviji mentora Giannija Molara. Presretna sam zbog svega“ – ističe Slađana.

Naime, u prošlotjednoj emisiji dizajner i mentor Gianni Molaro trebao je, između troje dizajnera, odabrati najboljeg koji će svoje kreacije predstaviti na njegovoj reviji u Napulju. Pobjedu je odnijela Slađana jer je kroz dvije kreacije najbolje interpretirala zadanu temu: “teritorij u Napulju zagađen ilegalnim radioaktivnim otpadom od strane napuljske mafije”. Koristeći bogat kolorit, jednostavne krojeve i modne dodatke temu je prikazala kao volju za životom te ponovno rađanje flore i faune.  To joj je osiguralo nastup na Molarovoj reviji održanoj 4. svibnja u Napulju gdje su bili prisutni talijanski mediji kao i glumica Valeria Marini te pjevačica Maria Nazionale ali i napuljski onkolozi zainteresirani za modnu viziju teme s kojom se u vlastitom poslu često susreću.

Slađana Krstić - revija u Napulju3 fotografija_Maurek Poggiante i Paola Tufo

Da napomenemo, dizajnerica Slađana Krstić živi i radi u Rimu gdje sa suprugom već 20 godina vodi lanac trgovina kožne galanterije Suede and Skin, a diplomantica je modnog dizajna na Akademiji Altieri, također u Rimu.

FOTOGRAFIJE: Detto Fatto, Paola Tufo, Maurek Poggiante

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here