Christian Louboutin Hawaii Kawaii kolekcija lakova za proljeće

Postoje cipele samo jednog imena koje imaju potrebu pokazati svoje potplate više nego ijedan drugi dio. Nema potrebe da nagađamo, svi znamo da se radi o Christian Louboutin štiklama, cipelama čija će crvena potplata biti vidljiva čim prekrižimo noge i demonstrativno ih zaljuljamo.

Odnedavno nije samo Louboutin prepoznatljiva štikla ona koja se predstavlja u luksuznom svijetlu, već i nova beauty linija koja uključuje ruževe i lakove za nokte, čija je boja uglavnom, pogađate – crvena.

Kao što se moglo očekivati od kralja cipela, dizajn beauty linije je oštar i vrtoglavo visok, kao i njegove štikle.

Christian_Louboutin_Beaute_Hawaii_Kawaii_proljece_2016_

Upravo sada, dok se zima još uvijek drži i dok iščekujemo  proljetne dane, francuski brend izdao je Christian Louboutin Beaute Hawaii kawaii proljeće 2016, kolekciju lakova za nokte inspiriranu prekrasnim Havajima, plavim morem i nježnim vjetrom koji struji oko nas poput divne tkanine.

Christian_Louboutin_Beaute_Hawaii_Kawaii_proljece_2016

Linija dolazi u dvije verzije. U svakom paketu nalaze se tri minijaturna laka za nokte u bojama koje žene svijeta najčešće koriste. U prvom pakiranju nalaze se nijanse duboko crvene boje vina, tirkizno plave i jarke koraljno ružičaste, dok drugi paket kao središnju boju sadrži crno – sivu nijansu u kombinacijama sa dvije življe boje; vruće ružičasta i narančasto crvena.

Sigurno je samo jedno, ova linija će brzo postati slatki grijeh ljubiteljica mode širom svijeta.

Odgovori