Postoje cipele samo jednog imena koje imaju potrebu pokazati svoje potplate više nego ijedan drugi dio. Nema potrebe da nagađamo, svi znamo da se radi o Christian Louboutin štiklama, cipelama čija će crvena potplata biti vidljiva čim prekrižimo noge i demonstrativno ih zaljuljamo.

Odnedavno nije samo Louboutin prepoznatljiva štikla ona koja se predstavlja u luksuznom svijetlu, već i nova beauty linija koja uključuje ruževe i lakove za nokte, čija je boja uglavnom, pogađate – crvena.

-Oglas-

Kao što se moglo očekivati od kralja cipela, dizajn beauty linije je oštar i vrtoglavo visok, kao i njegove štikle.

Christian_Louboutin_Beaute_Hawaii_Kawaii_proljece_2016_

Upravo sada, dok se zima još uvijek drži i dok iščekujemo  proljetne dane, francuski brend izdao je Christian Louboutin Beaute Hawaii kawaii proljeće 2016, kolekciju lakova za nokte inspiriranu prekrasnim Havajima, plavim morem i nježnim vjetrom koji struji oko nas poput divne tkanine.

Christian_Louboutin_Beaute_Hawaii_Kawaii_proljece_2016

Linija dolazi u dvije verzije. U svakom paketu nalaze se tri minijaturna laka za nokte u bojama koje žene svijeta najčešće koriste. U prvom pakiranju nalaze se nijanse duboko crvene boje vina, tirkizno plave i jarke koraljno ružičaste, dok drugi paket kao središnju boju sadrži crno – sivu nijansu u kombinacijama sa dvije življe boje; vruće ružičasta i narančasto crvena.

Sigurno je samo jedno, ova linija će brzo postati slatki grijeh ljubiteljica mode širom svijeta.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here