Foto: Getty Images

Postoje kolekcije koje su dizajnirane isključivo za bogate pripadnice nježnijeg spola koje u vrijeme kada većina nosi pulovere i jakne putuju u toplije krajeve, uglavnom na Karibe. Otud i ime Cruise. Međutim, s vremenom su mnogi dizajneri odlučili da ne žele čitavu kolekciju posvetiti isključivo tim kupcima, pa su mijenjali imena kolekcije u Resort ili jednostavno Pre – . No, Chanel se ove godine vratio korijenima i zbilja napravio isključivo Cruise kolekciju, onakvu kakvu i očekujemo s obzirom na ime koje nosi.

Karl Lagerfeld koji je i inače poznat po megalomanskim setovima revija, ovog puta je nadmašio sam sebe napravivši cijeli dok s cruiserom u kojem se moglo piti, uživati u hrani i koji je među ostalim služio i kao backstage revije. Mogli ste uživati i u jacuzziu u istom. Cijela revija je izgledala kao luka u ponoć, naravno bez pravog mora. Čak je uz glazbu uklopljen zvuk mora i galebova, skoro pa se moglo osjetiti miris mora.

Ime broda La Pausa kao i istoimeni natpis na odjeći ime je Ville dizajnirane od strane Coco Chanel u tridesetim godinama prošlog stoljeća.

Mornarska kolekcija savršeno se uklopila u cijeli ambijent, uključujući i beretke koje u zadnje vrijeme jednostavno ne izlaze iz mode.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here