Tajna lijepog pogleda – blagdanski make up za svaki tip žene

Sve mi koje volimo make – up znamo da on ne služi (samo) kako bi prikrile određene nedostatke, već je to oblik umjetnosti i zabave. Bez obzira uživamo li u tom umjetničkom izražavanju svaki dan ili samo u određenim prigodama, ne možemo prestati tražiti inspiraciju i diviti se radu i idejama drugih.

Oči su ogledalo duše i najvažnija točka lica kada je u pitanju make-up. Dobar make-up na istima daje onaj savršen i dovršen izgled kojeg želimo postići. Potražili smo inspiraciju za blagdanski make-up na Pintrestu i donosimo vam najbolje što smo našli kako bi zasjali u vrijeme blagdana.

-Oglas-

Zlatne šljokice

make-up blagdani

Crta crnog tuša uvijek dobro izgleda, a za blagdanski izgled dodajte tom klasičnom izgledu dozu zlatnog sjaja.

Egzotična diva

blagdanski make up

Tamno crveni, bordo detalj na očima daje pomalo mističan i egzotičan izgled i malo drame. Ovakav make-up je odlično pristaje toplijim tonovima kože i tamnije očima.

Romantično

make up slika blagdani

Volite slatke detalje? Ponekad je jedini slatki detalj koji vam treba da bi se osjećali dobro u svojoj koži je onaj na očima, a ovo je pravo vrijeme za uživati u šljokicama svih boja.

Sofisticirano

blagdanski make up

Što god imali na sebi i gdje god išli u vrijeme praznika s ovim izgledom jednostavno nećete pogriješiti.

Zemljana trobojna drama

blagdanski make up

Ne želite puno blještavila na kapcima, no opet želite svečaniji izgled. Tri zemljane nijanse s blagim sjajem mogle bi biti idealan izbor.

Mačkasto

blagdanski make up

Jednostavan, gotovo klasičan izgled ali opet s  malom dozom iznenađenja.

Vampirski glam

blagdanski make up

Osjećate se i dramatično i zavodljivo? Namjerno smo u ovom slučaju stavili i usne, jer taman make up na njima dodaje senzualnost već dramatičnom izgledu. Pun pogodak za najhladniji zimske noći.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here