FOTO:PROMO

Splitski brend JB, dizajnerice Jelene Bošnjak, u blagdanskoj kampanji naziva „Perla luxe“, glamur spaja s dalmatinskim ambijentom koristeći crnu boju i prepoznatljiv simbol Splita

-Oglas-

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak blagdanski glamur dočarava nam kroz crnu boju. Crna je već postala zaštitni znak njezinog brenda „JB“, a profinjen i ženstven dizajnerski stil u novoj kampanji „Perla luxe“ spojila je s dalmatinskim ambijentom. Kampanja je, naime, snimana u jednom od najpoznatijih simbola Splita, Vestibulu, te hotelu Vestibul Palace koji se izdvaja kombinacijom luksuza i tradicije zbog čega je poslužio kao idealna lokacija.

 

Kroz ovu, za blagdansko vrijeme estetski neobičnu kampanju, dizajnerica želi skrenuti pozornost na to kako je u najljepšem razdoblju godine moguće birati netipične modne kombinacije i boje poput crne, a ipak izgledati u skladu s prigodom. Štihu glamura u kolekciji doprinose krzno, šljokice i Swarovski kristali dok crna boja u interijeru prepunom svijetlih tonova stvara kontrast te dojam hladnoće.

„Bilo mi je zadovoljstvo raditi na blagdanskoj kampanji prvenstveno zbog niza kreativaca koji su mi pomogli pri realizaciji. Svaki put trudim se pomicati vlastite granice i nadam se da će moje klijentice to prepoznati“. – Izjavila je dizajnerica koja je za zaštitno lice ponovno odabrala nekadašnju Miss Universe Dalmacije Anteu Valentu.

 

ŠMINKA: Šejla Donjerković Zekić za Beauty studio Šminkeraj

FRIZURA: Jadranka Tukić Šegvić za Frizerski salon Dalila

CIPELE: Ivan Ledenko

NAKIT: Silvija Brkić

LOKACIJA: Hotel Vestibul Palace

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here