Postići taj „nisam se ni trudila“ stil koji izgleda složen bez ikakvog većeg napora a istovremeno izgleda odlično je jedan od ciljeva velikog broja žena i djevojaka. To je ono nešto „nedostižno“ što nazivamo très chic. Znate o čemu pričamo, zračenje cool vibrom bez puno truda i izgled koji je istovremeno potpuno sofisticiran s nekoliko komada odječe onako slučajno nabačenih a ostavljaju dojam dotjeranosti  u kombinaciji s evo tek sam sad izašla iz kreveta izgledom.

banana-republic jesen 2016

Pa, eto sada imamo neponovljivu priliku za postizanje tog toliko željnog izgleda. Banana Republic ima rješenje misterija u svojoj jesen – zima 2016 kolekciji.

Michael Anderson, viši potpredsjednik dizajna za Banana Republic, kaže da je sve počelo s idejom da pokušaju shvatiti taj „francuski stav, koji istovremeno djeluje tako cool i nonšalantno.“ On i njegov tim za dizajn, koji je u ovom slučaju bio postavljen kao istraživački tim, kako hoćete, otišli su na put od Pariza do Lyona a sve s ciljem upijanja kulture.

„Obišli smo lijepe stare mlinice, kupili tonu starih francuskih tkanina, slikali velik broj fotografija,“ kaže Anderson. „A ono što smo vidjeli na ulicama je napetost između ženstvenosti i strukture u načinu na koji se žene odijevaju. Bilo je prirodno i nonšalantno, što je ostavljalo lijep i privlačan dojam.“

Uspio je uhvatiti tu esenciju s svilenim i lepršavim komadima odjeće u kombinaciji s strukturiranim jaknama, vojno inspiriranim majicama i puloverima u kombinaciji s lepršavim suknjama cvjetnog printa ili laganim vjetrovkama s ravno krojenim hlačama.

S obzirom da se radi o Pariškom stilu, naravno da se tu pronašlo i mornarskih uzoraka i linija.
Plavo bijele pruge, viđene su pod slojem jakne od crne kože, avijatičarskog kaputa ili kaputa boje devine dlake.

Kako très chic izgleda kada to radi Banana Republic, pogledajte u galeriji.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here