Poslije devet godina, koliko ova dizajnerica djeluje na domaćoj modnoj sceni, Aleksandra Dojčinović predstavila je kolekciju za nadolazeću sezonu jesen/zima 2016-17, na reviji koju je osmislila s timom suradnika. Večer je započela u caffeu Velvet, odakle je stotinjak uzvanika revije službenim automobilima odvezeno na lokaciju na kojoj je sama revija održana, točnije, do Preporodne dvorane palače Narodnog doma u sklopu Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti na Gornjem gradu.

Večer je, osim modnog također bila i humanitarnog karaktera te je posvećena hvalevrijednoj akciji „Korak u život“.

-Oglas-

Kada je u pitanju modni dio večeri, kreacije koje će se moći kupiti nakon ljeta, osmišljene su za potrebe elegantne i uspješne poslovne žene, kakva je i sama Aleksandra. Kolekcija već standardno obiluje luksuznim, lijepim i ugodnim materijalima poput bogate čipke, komadima od kašmira, svile i krzna.

3FOTO: PIXSELL/DALIBOR URUKALOVIĆ

Noviteta ima nekoliko, počevši od krojeva i boja, pomalo netipičnih za hladniju sezonu, zatim tu su pletene veste koje se do sada nisu mogle pronaći u Lei Lou ponudi, pa onda cipele s potpisom ovog brenda koje su do sada bile dizajnirane isključivo u suradnji s poznatim svjetskim brendovima, te torbe – mali kovčezi u raznim bojama.

Jedno je sigurno, ovom kolekcijom dizajnerica je dokazala da pripada samom vrhu kada je u pitanju domaća modna scena.

-Oglas-

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here